Kosten van snelwegreclame juist digitaal betaalbaar

Dat snelwegreclame werkt hoef je veel ondernemers niet te vertellen. Dagelijks rijden miljoenen Nederlanders langs een reclamemast langs de snelweg, waarop ook jouw advertentie vertoont kan worden. Nieuw is dat veel reclamemasten tegenwoordig digitaal worden, waardoor digitale snelwegreclame ook voor jouw merk binnen handbereik komt.

Ontwikkelingen buitenreclame

Tegenwoordig zien we in buitenreclame een grote verschuiving gaande van papieren reclame naar digitale snelweg reclame. De reden is simpel: digitale snelweg reclame is makkelijker te vertonen, vergeleken met een papieren advertentie die door een bedrijf in een reclamemast gehangen moeten worden.

Digitale reclamemasten

Flexibiliteit is dus hét grote voordeel van digitale reclamemasten. Ook is het mogelijk om verschillende advertenties aan te leveren, waardoor je op digitale masten kunt A/B-testen. Ook kun je bijvoorbeeld inspelen op evenementen in de buurt van de snelweg of op het weer. Want met regenachtig weer reclame maken voor zonnebrillen is misschien een beetje zonde van het advertentiebudget.

Adverteren langs de snelweg

Als je gaat adverteren langs de snelweg, wil je natuurlijk een groot bereik. Want een groot bereik middels reclamemasten zorgt voor meer naamsbekendheid en uiteindelijk voor een rinkelende kassa. De digitale snelwegmasten waarover de partners van One Media beschikken staan op strategische snelweg locaties, waardoor je altijd enorm veel mensen bereikt. Het schermbereik van onze digitale reclamemasten zijn per week:

Digitale snelweg reclame

Omdat digitale snelweg reclame een groot bereik heeft, is vaak succes verzekerd. Door grote reclamemasten in te zetten kan niemand meer om jouw digitale advertentie heen. Je hebt daardoor ook de zekerheid dat je betaalt voor wat je krijgt. Ook interessant is de data die via de Nationale Databank Wegverkeersgegevens kunt krijgen en waardoor je precies weet hoeveel mensen langs jouw advertentie zijn gepasseerd. En geen zorgen: snelwegreclame is 100% legaal.

Gratis offerte & snelwegreclame kosten

De media consultants van One Media geven de voorkeur aan persoonlijk contact, eerlijk advies lage, betaalbare snelwegreclame kosten. De snelwegreclame specialisten bepalen graag samen hoe jouw digitale snelwegreclame het meest effectief kan worden ingezet. En daar heb je voor bepaalde locaties langs de snelweg helemaal geen groot marketingbudget voor nodig. Neem daarom contact op met One Media voor een gratis offerte.