Zakelijke verzekeringen voor ZZP en MKB

Heb jij jouw bedrijf goed verzekerd? Zijn de grootste zaken afgedekt? Je bent als ondernemer niet verplicht om verzekeringen af te sluiten voor je bedrijf maar aan te raden is het wel. Misschien heb je iemand wel eens horen praten over een zogenaamde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Een polis die toch wel belangrijk is. Hier kun je als ondernemer eigenlijk niet zonder, althans dat vinden wij. Wanneer ben je voor het laatst in de auto gestapt zonder verzekering? Het is een soort van WA verzekering voor schade die je bij opdrachtgevers maakt. Of je nu zelfstandige bent of een groter bedrijf hebt met vele werknemers, de zakelijke verzekeringen zzp zijn belangrijk om eens te overwegen.

Ben jij als ondernemer werkzaamheden op locatie aan het uitvoeren dan zit een ongelukje uiteraard in een klein hoekje. Er kan van alles gebeuren. Als je veel met andere grote bedrijven als klanten werkt kan er veel schade ontstaan. Een machine die ze daar gebruiken zou door jouw toedoen defect kunnen gaan. Of iets anders waar we nu niet zo snel opkomen. Ook als je bij particulieren thuis over de vloer komt is het aan te raden van een dergelijke verzekering gebruik te maken. Want niet alleen bij bedrijven kun je schade maken. Bij een particulier is dit ook mogelijk. Je bent bijvoorbeeld schilder en stoot een pot verf om over een hele dure vloer. Dit zul je dan toch moeten oplossen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn dit soort zaken meestal gedekt. Check uiteraard nog wel eesn de polis.

Heb je een kantoor waar je opdrachtgevers ontvangt? Dan kan er ook schade ontstaan in jouw pand. Uw onderneming zou dan aansprakelijk gesteld kunnen worden als er schade is ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan letselschade. Daarnaast kan een klant struikelen over een losliggende draad in uw pand of iets anders. Dergelijk situaties zijn normaal gesproken gedekt in een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Heeft uw bedrijf al zo’n verzekering? De beste prijs vergelijk je natuurlijk via het internet.